Parlem de comerç

Parlem de comerç

El passat 22 de maig, l’Associació de Botiguers i Comerciants d’Olesa va organitzar una conferència-col·loqui amb la presència de 7 integrants de diferents llistes que es postulaven a les darreres eleccions municipals i la participació de Frederic Cardús, sotspresident de Pimec Comerç Baix Llobregat i L’Hospitalet i del president de l’entitat local, Antonio Romero.

A la jornada anomenada “La prospecció del comerç d’Olesa” es va comentar l’estat actual del comerç de proximitat a Olesa, la feina que porta l’Associació amb el suport del Departament de Promoció Econòmica, i també es va poder escoltar les propostes de cada partit sobre la problemàtica del comerç local i els nous desafiaments en relació a treballar en la proximitat del comerç d’Olesa.

Al finalitzar el col·loqui, els representants polítics van coincidir en recolzar el “Pacte de comerç” i en treballar (els que tinguessin representació al govern) en l’enfortiment del comerç de proximitat. Des de l’Associació de Botiguers, volem donar les gràcies tant als botiguers presents a la jornada, com als representants polítics per la seva presència i per agafar el compromís de treball en comú per enfortir el comerç local.

Associació Botiguers d’Olesa

 

 

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: