L’Agenda del Març

Exposicions

Fins al 10 de març

Exposició fotogràfica “70 anys d’escoltisme”, recull de la història i objectes que han format part de l’Agrupació Escolta Sant Bernat de Claravall. Al Espai Celler de Cal Puigjaner.

Fins l’1 d’abril

Processió del Sant Enterrament. Al Mercat Municipal. Organització: Associació Col·lectiu Misteris d’Olesa.

Fins al 7 d’abril

“I després de l’ESO, què?”. A l’Escorxador.

“Una mirada al present”. Al Centre Cultural Cal Puigjaner.

 

Divendres 8

Conferència: “La mujer en la Sociedad”. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Associació Safa de Comunicación Intercultural.

Xerrada: “Fariseus i saduceus al segle XXI”, amb Jaume Farrés. A les 19 hores, a la Comunitat Minera Olesana. Organització: OlesaAteneu.

Dissabte 9

Jornades d’esport femení, amb sessions de pilates, ioga i zumba. Al matí, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

Taller de màgia per a infants de 5-12 anys. A les 11:30 hores, al Casal d’Olesa. Organització: Associació El Casal Cultural.

Xerrada “Cuplets i cupletistes, el Paral·lel dels anys 20 del segle XX”, a càrrec d’Anna Costa. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: ACF Olesa Sardanista.

Microteatre “8 de març”. A les 20 hores, al Casal d’Olesa.

Diumenge 10

Teatre: “Anònim venecià”, a càrrec de Teatre El Centre de Sant Feliu de Llobregat. A les 18 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Cine Especial Oscars: “Anatomia d’una caiguda” de la directora francesa Justine Triet. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

Dimecres 13

Sortida al teatre Tívoli de Barcelona per a veure el musical “Los chicos del coro”. A les 18 hores, des de la plaça de l’Oli. Inscripcions a l’Associació Voluntaris Olesa.

Dijous 14

Hora del conte “Contes posats de cap per avall” per a nens i nenes a partir de 4 anys, amb Clara Gavaldà de la Companyia Sgratta. A les 18 hores, a la Casa de Cultura.

Divendres 15

Dia Internacional del Consumidor: carpa amb punt d’informació De 10 a 12 hores, a la Plaça Catalunya. Organització: Ajuntament.

Xerrada “Reflexions en primera persona del  femení”, a càrrec de la realitzadora i il·lustradora Lyona. A les 19 hores, als Salistes.

Dissabte 16

Inauguració de l’exposició “Una mirada al present”, amb concert a càrrec de la soprano Bea López acompanyada per Sònia Zurriaga al piano. Fins al 7 d’abril, al Centre Cultural Cal Puigjaner. Organització: Associació Col·lectiu Misteris d’Olesa.

Club de Lectura de Teatre, conduït per Ignasi Campmany: “Els Criminals de Ferdinand Bruckner”. A les 11 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Biblioteca.

Festa infantil de Pasqua per a nens i nenes de 4 a 12 anys. A les 11 hores, al parc de Les Planes. Organització: AV Les Planes.

Diumenge 17

Centenari El Casal d’Olesa, amb l’actuació del cos de dansa de l’Esbart Olesà. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

Representació de La Passió. A les 11 hores, al teatre La Passió. Organització: La Passió.

Dilluns 18

Hora del conte per a petits lectors (de 0 a 3 anys), amb Sherezade Bardají. A les 17:30 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Biblioteca.

Dimecres 20

18 h Cinema per l’esperit: “El Metralla”, presentació i col·loqui a càrrec de Salvador Prat. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Dijous 21

Hora del conte “Blanc com la neu”, conte musicat i rimat per commemorar el Dia de la Poesia. Amb els alumnes de l’Escola de Música d’Olesa. A les 17:45 hores, a la Casa de Cultura.

Divendres 22

Club de lectura general: “Metal·lúrgia”, de Víctor Nubla, amb Oliva Serra. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Biblioteca.

Cicle L’objecte del mes: “Misteris i Passió a Olesa”, a càrrec d’Antoni Pérez. A les 19 hores, al Centre Cultural Cal Puigjaner. Organització: Ajuntament i Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Dissabte 23

Jornades WWII: “Montecassino”. De 9 a 19 hores, a Cal Rapissa. Organització: Club de Rol Juvenil d’Olesa (CROM).

Xerrada: “Ruptura dejuni”. A les 18 hores, a l’Escorxador. Organització: Associació Safa de Comunicación Intercultural.

Representació de La Passió. A les 18 hores, al teatre La Passió. Organització: La Passió.

Diumenge 24

Concert de Rams. A les 19 hores, a la parròquia. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Jornades WWII: “Montecassino”. De 9 a 19 hores, a Cal Rapissa. Organització: Club de Rol Juvenil d’Olesa (CROM).

Dimarts 26

Missa dels Misteris. Actuació de l’Esbart Olesà amb el ball de la moixiganga. A les 20 hores, a la parròquia. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Òpera: “Madama Butterfly, de Puccini. A les 20:15 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

Dijous 28

Ruta dels Misteris. A les 17 i a les 19:30 hores, pels carrers del poble. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Missa de Sant Sopar i Cantada de Setmana Santa. A les 19 hores, a la parròquia. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Pregària – Concert Bes de Judes a càrrec de la Coral Santa Maria, dirigida per Eduard Vila. A les 22 hores, a la capella de l’Hospital. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Divendres 29

Ruta dels Misteris. A les 11, 17, 18 i 19:30 hores, pels carrers del poble. Organització: Associació Col·lectiu Misteris Olesa.

Divendres Sant a l’entorn de la Puda de Montserrat. Trobada: punt quilomètric 7 de la C-55 (entrada La Puda). A les 9:30 hores. Organització: Ajuntament.

Litúrgia de la Passió i Mort de Jesús. Seguidament, viacrucis al voltant de l’església. A les 18 hores, a la parròquia.

Representació de La Passió. A les 11 hores, al teatre La Passió. Organització: La Passió.

Diumenge 31

Cinema: “Maria Magdalena”. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

 

 

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia