ASSOTEA

Com a resultat de la unió de tota la feina feta a partir de l’associació “El Globo Azul” i de la llarga trajectòria i bagatge de l’associació TEA Martorell (ASSOTEA) s’ha creat a Olesa una delegació d’aquesta última anomenada ASSOTEA Olesa.

Aquesta delegació s’ha creat davant la necessitat de donar resposta d’una manera localitzada a les necessitats de les famílies amb infants autistes i als adults autistes del nostre municipi. Els objectius principals són bàsicament tres: per una banda, analitzar les necessitats del nostre col·lectiu i donar una resposta; per altra banda establir un grup de famílies i persones adultes autistes per donar-nos suport i acompanyament entre tots i totes i crear espais de trobada on poder compartir la nostra realitat i, per últim, donar visibilitat i conscienciar en el nostre municipi de què és l’autisme i com viuen les persones autistes la seva realitat.

Des d’ASSOTEA Olesa volem convidar a apropar-vos a una realitat diferent des de una mirada enriquidora fora dels estereotips associats a aquest col·lectiu. Per posar-vos en contacte amb l’associació ho podeu fer a través del telèfon: 657 169 877 (només Whatsapp) o a través del mail: olesa@assotea.cat

ASSOTEA Olesa

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia