Boxa

El cap de setmana del 23 i 24 de març es va celebrar la 96 edició dels Campionats de Catalunya de boxa amateur al Prat de Llobregat. El club de la nostra vila, el Club Boxa Olesa, es va presentar amb tres participants, un de cada categoria d’edat: Júnior, Jove i Elit, aconseguint tots tres la victòria de manera clara.

El jove Josué Miranda va guanyar amb claredat els tres assalts, destacant la iniciativa en l’atac i la precisió dels cops, que el van fer campió de Catalunya en menys de seixanta quilos. El Júnior Biel López, també va guanyar els tres assalts amb una boxa estilista i amb gran moviment de peus per convertir-se en campió, de la seva categoria d’edat, en menys de seixanta quilos. I, en últim lloc, Hicham Lakbiach, tot competint durant el ramadà, va obtenir l’anhelada medalla en menys de cinquanta-sis quilos, imposant-se per punts amb un estil valent, però sense oblidar la base tècnica dirigida per l’entrenador Carlos Cordero i segon entrenador Albert Carrión. Ple de victòries i tres campions de Catalunya pel Club Boxa Olesa en aquesta temporada 23-24 que, lluny d’acabar, ja té programades tres vetllades on els nostres campions podran tornar a pujar al ring.