L’agenda del Maig

Exposicions

Fins al 19 de maig

Exposició Transversal de la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis. Al Centre Cultural Cal Puigjaner.

Fins al 26 de maig

Centenari del Casal d’Olesa. Al Casal d’Olesa.

Del 23 de maig al 10 de juny

“Ficció”, exposició del Batxillerat Artístic de l’Escola Daina Isard. Al Centre Cultural Cal Puigjaner.

 

Dimecres 8

L’OAC als barris. L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) es desplaça a alguns barris olesans per facilitar que la ciutadania pugui fer els tràmits municipals sense necessitat d’anar a l’Ajuntament. De 9 a 13 hores, al local de l’AV de Les Planes.

Control de pressió, pes i glucèmia. A les 17 hores, al local de l’AV del Casc Antic. Organització: Associació Voluntaris Olesa.

Divendres 10

Jugar i descobrir: Taller de Sant Ponç. Activitats socioeducatives adreçades a infants de 4 a 12 anys, on s’integra el joc, la lectura, l’estudi i la descoberta a través de tallers diversos. A les 17:30 hores, al Casal Cívic. Organització: Casal Cívic i Comunitari d’Olesa de Montserrat.

Cicle L’objecte del mes (per determinar). A les 19 hores, al Centre Cultural Cal Puigjaner. Organització: Ajuntament.

Dissabte 11

Jocs de rol: “Coop&Rol”. De 10 a 13 i de 17 a 20 hores, a Cal Rapissa. Organització: CROM i creaRSA.

Vigília d’Aplec amb la Cobla Vila d’Olesa. Jocs gegants per a petits i grans, porta el sopar, zona habilitada amb taules i cadires, servei de bar. A les 19 hores, al Parc Municipal (Cal Mané). Organització: ACF Olesa Sardanista.

 Diumenge 12

Aplec de la Sardana amb les Cobles Vila d’Olesa, La Llobregat i Sabadell. Arrossada popular, inflables a la tarda i servei de bar. A les 12:30 hores, al Parc Municipal (Cal Mané). Organització: ACF Olesa Sardanista.

Cinema: projecció de ”Sometimes I think about dying”, de Rachel Lambert. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

Dimecres 15

L’OAC als barris. L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) es desplaça a alguns barris olesans per facilitar que la ciutadania pugui fer els tràmits municipals sense necessitat d’anar a l’Ajuntament. De 9 a 13 hores, al local de l’AV del Poble Sec.

“Mots”: recuperem de l’oblit paraules del nostre entorn natural i sortim al carrer. Activitat que es farà en tres dies, dos de tallers i un a l’aire lliure. De 16 a 18 hores, a la Sala de Juntes de l’Ajuntament. Organització: Biblioteca.

Control de pressió, pes i glucèmia. A les 17 hores, al local de l’AVO al Parc Municipal. Organització: Associació Voluntaris Olesa.

Dijous 16

Espai segur feminista i LGTBIQ+. A les 18 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

“L’alcalde als barris”: l’alcalde Jordi Parent visita cada mes un barri olesà. A les 11 hores, a Cal Rapissa (Casc Antic).

Presentació dels llibres “Mortadelo y Filemón París 2024” i “Ibáñez, el mestre de la historieta”, a càrrec del periodista Jordi Canyissà Bach i del dibuixant Ricardo Peregrina. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Biblioteca.

Divendres 17

Centenari El Casal d’Olesa. Teatre: “Gent d’ara i de sempre”. A les 21 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

Dissabte 18

Centenari El Casal d’Olesa. Teatre: “Gent d’ara i de sempre”. A les 21 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

Nit dels Museus. A les 11 hores, al Centre Cultural Cal Puigjaner. Organització: Ajuntament.

Control de pressió, pes i glucèmia. A les 17 hores, al local de l’AV de la Central-Olivera. Organització: Associació Voluntaris Olesa.

Diumenge 19

Caminada popular “Suma’t al rosa” amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama. A partir de les 9:30 hores, des de Plaça Catalunya. Organització: Associació Ariadna.

Centenari El Casal d’Olesa. Teatre: “Gent d’ara i de sempre”. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

Espectacle de dansa hindú, a càrrec d’Hemant Devara i Yashika Bhaat. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Mou-T i Luna Nueva.

Dimecres 22

Presentació del llibre “La mestra i la bèstia”, d’Imma Monzó, premi Òmnium a la millor novel·la de l’any. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Òmnium Cultural.

Projecció del documental: “Hijas de la Tierra” i taula rodona sobre “Polítiques públiques feministes”, amb la regidora Laia Montes i la periodista Raquel Montoya. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: creaRSA i Promoció Econòmica.

L’OAC als barris. L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) es desplaça a alguns barris olesans per facilitar que la ciutadania pugui fer els tràmits municipals sense necessitat d’anar a l’Ajuntament. De 9 a 13 hores, al local de l’AV de La Central-Olivera.

Dijous 23

Òpera a la Biblioteca, amb la programació del LiceuBib: “Cenerontola”, de Gioachino Rossini. A càrrec d’Albert Galceran. A les 19 hores.

Divendres 24

Club de lectura general: “Els cossos elèctrics”, de Carles Torres, conduït per l’Oliva Serra. A les 18 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Dissabte 25

Mostra d’Entitats, amb activitats per a tots els públics. Durant tot el dia, al Parc Municipal. Organització: Ajuntament.

22ena Trobada de col·leccionistes de punts de llibre. A les 10 hores, a la Biblioteca.

Diumenge 26

Cinema “20.000 especies de abejas”. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

Vermut musical amb el grup olesà “Coneguts”. A les 12 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

Dimarts 28

Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. Activitats a partir de les 9 hores. Organització: Ajuntament.

Dimecres 29

“Mots”: recuperem de l’oblit paraules del nostre entorn natural i sortim al carrer. Activitat que es farà en tres dies, dos de tallers i un a l’aire lliure. De 16 a 18 hores, a la Sala de Juntes de l’Ajuntament. Organització: Biblioteca. L’acció a l’aire lliure es realitzarà el dissabte 1 de juny amb una sortida al carrer per a fer una acció artística de memòria històrica.

L’OAC als barris. L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) es desplaça a alguns barris olesans per facilitar que la ciutadania pugui fer els tràmits municipals sense necessitat d’anar a l’Ajuntament. De 9 a 13 hores, al local de l’AV de Les Planes.

Dijous 30

Hora del conte per a petits lectors (de 0 a 3 anys), amb l’Ada Cosidó. A les 17:30 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Biblioteca.

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia