Atletisme

Tarragona va ser la seu de la Final del Campionat de Catalunya de Relleus Sub10-12-14-16, que es va celebrar el passat 21 d’abril.

El Club Atletisme Olesa va presentar 2 equips: el Sub10 masculí format per Pau Camero, Iker Cla, Isaac Hernández i Axel Romero que van participar en el 4x60m millorant la seva marca en més de 3 segons i aconseguint el 4rt lloc de la semifinal.

I també en el 4×60, l’equip sub12 femení format per Paula Corzo, Mireia Prieto, Iris Salvador i Clara Zayas. A la semifinal van millorar la seva marca personal acabant en 3er lloc i classificant-se per la final on van acabar cinquenes de Catalunya, a un segon de les primeres.

Des del club, han volgut felicitar “a tots els atletes i als entrenadors que han demostrat que l’atletisme no es només un esport individual”.