Turisme

El departament de Promoció Econòmica ha posat en marxa deu ofertes que promocionen les tradicions, la qualitat dels productes i la riquesa natural de l’entorn local. Els productes turístics, adreçats a la ciutadania del municipi i als visitants, reivindiquen l’àmplia oferta de turisme vivencial amb què compta Olesa.

La tècnica de l’àrea, Laura Santafé, explica que “aquests productes turístics són un conjunt d’experiències que combinen la cultura, la tradició, la natura i la restauració del municipi”, i afegeix, “sobretot, s’ha reivindicat un conjunt d’activitats que ja es fan a Olesa però incrementant la seva difusió amb paquets turístics combinats i atractius per a la ciutadania.” Els productes s’han elaborat amb la col·laboració d’entitats com l’Associació Col·lectiu Misteris Olesa, La Passió, La Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, La Fundació Agrícola Olesana i Arrel Acció Cultural.

D’aquests deu productes turístics, set es poden reservar durant tot l’any: “La Torre Experience. Història viva d’Olesa”, “El Molí d’Olesa. Gastronomia local”, “De vermut per Olesa”, “Geologia Olesana. Paratges del Montserratí”, “Olesa de Montserrat. Geologia singular”, “Els camps d’Olesa. Patrimoni rural” i “Assaboreix Olesa. Entre vinyes i barraques”. Els tres restants estan vinculats al calendari d’actes de Setmana Santa: “Olesa de Montserrat. Mística i artística”, “Els Misteris d’Olesa” i “Olesa de Montserrat. Apassiona’t”.

Per a més detalls, la ciutadania pot accedir als Punts d’Informació Turística del municipi (TG Travel, La Creperia del Casc Antic i La Vermuteria). Cal reservar prèviament tots els productes turístics, trucant al 936 57 12 21 o bé entrant al web turismeolesademontserrat.cat.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia