L’agenda d’estiu!

 

Exposicions

Fins al 27 de juny

Pintura ràpida i pintura local, de l’Escola d’Arts i Oficis, a Cal Puigjaner.

Fins al 30 de juny

Concurs de cartells de Festa Major, a la Casa de Cultura.

“La Desbandá”: exposició fotogràfica que mostra la massacre de civils que fugien de la guerra civil espanyola a la carretera Málaga-Almería durant el 1937. Organització: Associació per a la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat. A la Biblioteca.

“MàDeMama”: costura creativa que t’acompanya en la teva maternitat, de Teixint Creacions. A la Biblioteca.

Fins al 31 de juliol

“Pere Francesch Subirana”, a la Casa de Cultura.

Olesa Ateneu: Transitant (Carme Margarit), a Cal Puigjaner.

 

L’agenda del Juny

Dimecres 15

Menjallibres. Darreres sessions del curs del club de lectura per a nois i noies de 5è i 6è de primària. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Dijous 16

El teatre de Shakespeare en el seu context. Presentació del llibre “El teatre de Shakespeare en el seu context”, de Jordi Coca. A les 19 hores, a la Biblioteca. Organització: OlesaAteneu.

 

Divendres 17

Club de lectura general, darrera sessió de la temporada. Ens retrobem al setembre! A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Dissabte 18

Festes del Collet de Sant Joan. Sopar de veïns, amenitzat amb música. A les 21 hores, a la plaça del Collet de Sant Joan.

 

Diumenge 19

Festes del Collet de Sant Joan. Cantada d’havaneres amb el grup “Penjats de l’ham”, rom i crema. A les 21:30 hores, a la plaça del Collet de Sant Joan.

 

4ª Fira Glops de Vi i Música. Cellers de proximitat, tastets gastronòmics i música. Al migdia, paella popular. A la Plaça Nova. Organització: AV Casc Antic.

 

Fira d’Estiu. De 10 a 14 hores, a la Plaça de les Fonts i carrer dels Arbres. Organització: Olesa Comerç.

 

Dilluns 20

Hora del conte per a petits lectors; sessió per a menuts d’1 a 3 anys a càrrec de la Mon Mas. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Dimarts 21

Presentació del llibre “Les veus del Mekong”, de Conxita Tarruell, que ens endinsa per Laos, Cambodja, Vietnam, Tailàndia i Myanmar. Al llibre s’hi inclouen cinc contes de Rosa Pi Masvidal. A les 19 hores, a la Biblioteca.

 

Dimecres 22

Una dona. Presentació del llibre “Una dona”, de Judith Juanhuix. A les 19 hores, a la Biblioteca. Organització: SAI Olesa.

 

Dijous 23

Revetlla de Sant Joan a Ribes Blaves. Organització: AV Ribes Blaves

 

Arribada de la Flama del Canigó. Mostra de cultura popular a càrrec d’entitats d’Olesa. Lectura del Manifest. A les 20 hores, a la plaça Fèlix Figueras i Aragay. Organització: CAL Olesa.

 

Encesa de la Foguera de Sant Joan. A les 23 hores, al pati de la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament, Diablots Olesa i Colla de diables Custus Ignis.

 

Espectacle piromusical “Odissea”, omplim el cel de màgia, foc i emoció. A les 23 hores, al Parc Municipal.

 

Gran revetlla amb “La Principal de la Bisbal”. A partir de mitja nit, a la Plaça de l’Oli.

 

Revetlla Jove: Sense Sal + Arc de Triomf + Rafa DJ10. A partir de la mitja nit, al Parc Municipal.

 

Revetlla Super Gang- pop/rock 80s-90s + Nit de Festa: un temps, una música, amb DJ Rafa Gonzalez. A partir de la mitja nit, a la Plaça Catalunya.

 

Divendres 24

Matinades 2022. Recorregut pels carrers del Casc Antic. Plaça de les Fonts, carrers Església, Sastre, Verge del Pilar, Sant Antoni, riera de Can Carreras, Plaça Reverend Massana, carrer Creu Real i porxo de Santa Oliva, carrer Creu Real, Plaça Nova, i cap a la UEC. A partir de les 8 hores. Organització: Associació de Gegants, Grallers i Nans d’Olesa.

 

Vermut musical “DJ Sense filtres”. A les 12 hores, al Parc Municipal.

 

Espectacle de dansa amb l’Esbart Olesà: “Balneari-22. Veniu a prendre les aigües”. A les 19 hores, al teatre La Passió. Organització: Esbart Olesà.

 

Espectacle de circ “Los Kasumay”. A les 19:30 hores, a l’escola Montserrat. Organització: La Xarxa Olesa i Ajuntament.

 

Cobla contemporània “Sardaxou”. A les 22 hores, a la Plaça de la Sardana. Organització: ACF Olesa Sardanista.

 

Concert Jove: Alquimia Rap + Músics de Carrer + Lal’Ba + DJ Pablo. A partir de les 22 hores, al Parc Municipal.

 

Rua i Festa de la Llum

A les 22:30 hores, il·luminem la Plaça Fèlix Figueras i Aragay.

A les 23 hores, inici de la Rua. Per participar-hi és imprescindible anar guarnit/da amb elements lluminosos.

A les 23:30 hores, gran festa i Espectacle de Llum, a la Plaça Catalunya.

Venda anticipada de material lluminós a la Casa de Cultura, del 20 al 22 de juny de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. Venda el 24 de juny: a la Plaça Fèlix Figueras i Aragay, de 22:30 a 23 hores, i a la Plaça Catalunya, a partir de les 23:30 hores.

 

Dissabte 25

Campanya de donació de Festa Major: “Dona el millor de tu, dona sang”. De 10 a 14 i de 17 a 20 hores, a l’Espai Caixa Gent Gran. Organització: Banc de sang i teixits.

 

Jornada de portes obertes a la Piscina Municipal. A les 11 hores, classe de Pilates; a les 17 hores, classe de Zumba. Organització: Ajuntament.

 

24 hores de futbol sala per la Marató de TV3. Per a nois majors de 16 anys. Des de les 17 hores, fins a les 17 hores del diumenge 26. Al Pavelló Municipal. Organització: Futbol Sala Olesa.

 

Obra de teatre feta des de l’amor a la llibertat “Travy”, per a tots els públics. A les 19 hores, al teatre La Passió.

 

Espectacle familiar “Potser no hi ha final”, amb la companyia Circ Pistolet. A les 19:30 hores, a l’escola Montserrat. Organització: La Xarxa Olesa i Ajuntament.

 

Barraques d’Olesa. A les 19 hores, música ambient a les barraques; a les 21 hores, sopar popular; a les 23 hores, concerts, i a les 3 hores, música ambient a les barraques. Al Parc Municipal. Organització: Barraques d’Olesa.

 

Nits de concerts: “Buhos + Gertrudis”. A les 23:30 hores, a la Plaça Catalunya.

 

Diumenge 26

43a Trobada de Gegants, amb la celebració del 60è aniversari de l’entitat i dels gegants vells, en David i l’Esther. 11 colles de gegants convidades i mostra d’entitats culturals. Cercavila pels carrers d’Olesa. A partir de les 11:30 hores, des de la Plaça Fèlix Figueras i Aragay fins a la Plaça Catalunya. Organització: Associació de Gegants, Grallers i Nans d’Olesa.

 

El pot petit en concert: la gira vull cantar i vull ballar! A les 18:30 hores, al teatre La Passió. Organització: La Xarxa Olesa.

 

Trobada castellera, amb la colla d’Esparreguera, de la Sagrada Família i els Margeners de Guissona. A les 19 hores, a la Plaça Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Ajuntament.

 

Performance de carrer per desmuntar rumors sobre les persones migrades i racialitzades: “Rumors de pedra”, a càrrec de l’Institut Diversitas. A les 19 hores, al carrer Salvador Casas. Organització: Ajuntament.

 

Concert jove amb gent d’Olesa “Sittar Green”. A les 19:30 hores, a la Plaça Catalunya. Organització: Ajuntament.

 

Tastets de la nostra cuina. Música en directe amb la cantautora olesana Samira Sabal. Restaurants participants: Cal Tallon, Cafè del Teatre, Els Salistes, La Sardana, Ekinozi i Omnívor. A les 21 hores, al Parc Municipal. Organització: Ajuntament.

 

Orquestra Maribel en concert. A les 23 hores, al Parc Municipal. Organització: Ajuntament.

 

Festa Jove amb DJ Hèctor Ortega de Flash FM. A les 23 hores, a la Plaça Catalunya. Organització: Ajuntament.

 

Dilluns 27

Sardanes de Festa Major, amb la Cobla Vila d’Olesa. A les 19 hores, al Parc Municipal.

 

Jocs gegants per a joves, amb futbolí humà, Gran Prix i Bola Boja. A les 19 hores, al Parc Municipal.

 

Espectacle familiar: “Que peti la plaça!!!!”. A les 19:30 hores, a l’escola Montserrat. Organització: La Xarxa Olesa i Ajuntament.

 

Pícnic sopar de cloenda de Festa Major i enlairament de fanalets. A partir de les 21 hores, al Parc Municipal. Organització: Ajuntament.

 

L’agenda del Juliol

 

Divendres 1

Festes del barri La Rambla-Eixample. A les 20 hores, correplaces; a les 21:30 hores, sopar popular; a les 23 hores, concert amb Van’D’Bolo, i a les 0:30, festa amb Dj Dylan. Organització: AV La Rambla-Eixample.

 

Dissabte 2

Festes del barri La Rambla-Eixample. A les 10 hores, campionats d’escacs i dòmino; a les 11 hores, inflables; a les 13:30 hores, paella popular; a les 19:30 hores, correplaces; a les 21 hores, entrega de diplomes XXV aniversari; a les 22:30 hores, orquestra New Marabú, i a les 2 hores, Dj Latorre. Organització: AV La Rambla-Eixample.

 

7ª Edició de Música als patis: música clàssica. A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: AV Casc Antic.

 

Diumenge 3

Festes del barri La Rambla-Eixample. A les 9 hores, torneig de petanca; a les 11 hores, Festa Holi; a les 13 hores, Festa de l’escuma. Organització: AV La Rambla-Eixample.

 

Dilluns 4

Sardanes a la fresca, amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. A les 21:30 hores, a la Plaça de la Sardana. Organització: ACF Olesa Sardanista.

 

Dissabte 9

Festes del barri de Les Planes. Organització: AV Les Planes.

 

7ª Edició de Música als patis: música cubana. A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: AV Casc Antic.

 

Dilluns 11

Sardanes a la fresca, amb La Principal del Llobregat. A les 21:30 hores, a la Plaça de la Sardana. Organització: ACF Olesa Sardanista.

 

Dijous 14

Presentació del llibre “Morir-ne disset”, de Sergi Belbel, Premi Sant Jordi 2021. A les 19 hores, a la Biblioteca. Organització: Òmniu Pla de Montserrat.

 

Divendres 15

Festes del barri La Central-L’Olivera. Fins al diumenge 17 de juliol. Organització: AV La Central-L’Olivera.

 

 

Dissabte 16

7ª Edició de Música als patis: grans dames del blues. A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: AV Casc Antic.

 

Dilluns 18

Sardanes a la fresca, amb La Principal de la Bisbal. A les 21:30 hores, a la Plaça de la Sardana. Organització: ACF Olesa Sardanista.

 

Dissabte 23

7ª Edició de Música als patis: vuelve el tango. A les 22 hores, a Cal Puigjaner. Organització: AV Casc Antic.

 

Dijous 28

Sardanes a la fresca, amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. A les 21:30 hores, a la Plaça de la Sardana. Organització: ACF Olesa Sardanista.

 

Divendres 29

Festes del barri Ribes Blaves. Fins al 31 de juliol. Organització: AV Ribes Blaves.

 

L’agenda de l’Agost

 

Dilluns 1

Sardanes a la fresca, amb la Cobla Vila d’Olesa. A les 21:30 hores, a la Plaça de la Sardana. Organització: ACF Olesa Sardanista.

 

Divendres 5

Festa Major Oasis 2022. Fins al 7 d’agost. Organització: Comissió de Festes i APP Finca Oasis.

 

Dissabte 27

Comiat d’estiu Oasis. Sopar i espectacle. A les 21 hores, a la plaça del local social. Organització: Comissió de Festes i APP Finca Oasis.

 

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia