TEU projecte

El passat dimarts 19 d’octubre s’ha celebrat l’acte oficial de signatura dels convenis entre Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb els centres, els alumnes i també les seves famílies que participen del Projecte TEU.

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament i els centres educatius d’Olesa, que ja ha arribat a la seva dotzena edició, permet desenvolupar una diversificació curricular amb l’alumnat proporcionant-los un entorn educatiu ajustat als seus interessos i necessitats, afavorint la seva motivació per continuar la seva formació. El programa possibilita que diferents alumnes de 3r i 4t d’ESO desenvolupin algunes hores del seu horari lectiu fora del centre.

Aquest curs participen en la iniciativa un total de 18 alumnes dels instituts Daniel Blanxart, Creu de Saba i l’Escola Povill, que faran pràctiques a la llar d’infants, a departaments municipals com Esports o a l’emissora municipal Olesa Ràdio, perruqueries i centres d’estètica, tallers de fusteria, de mecànica o una botiga de roba. La designació de cada alumne s’ha fet tenint en compte el seu perfil i els seus interessos.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia