#STOPContenidors carrer Colon

El nostre malson comença quan l’Ajuntament instal·la uns contenidors al carrer Colon, concretament davant del número 125 on hi viuen dues famílies, en les quals hi ha una persona de 89 anys que es troba els contenidors en obrir les finestres a menys de 2 metres i dos nens petits, que els tenen just sota les finestres dels dormitoris, amb tot el que comporta de salubritat, olors i risc d’incendi.

No han contestat a cap de les 7 instància fetes, fins una hora abans del Ple en el que hem demanat intervenir. La meva mare de 89 anys, plorant, ha de sentir com l’Alcalde li aixeca la veu i donant un cop de puny sobre la taula, li diu que “millor molestar a 2 veïns que a 15 i que els contenidors van allà” si o si. Ens neguen la reunió que vam demanar amb tots els veïns del carrer afectats que en som un quants.

Un dia abans del Ple, col·loquen un altre contenidor a les 6 hores del matí i les 2 persones que ho fan marxen corrent Alfons Sala amunt, segons testimonis. Perquè marxar corrent i venir aquella hora…?

Al Ple, l’oposició va presentar alternatives viables, que van ser desateses sense estudiar-les. Abans d’intervenir jo al Ple, fruit de la tensió de la situació, em trobo indisposat i l’Alcalde ho aprofita per tancar-lo sense donar opció de substituir-me a cap dels veïns allà presents.

Traieu les vostres conclusions: política de fets consumats i voluntat zero de trobar una solució.

Aquests contenidors s’afegeixen als 9 que ja hi ha al mateix tram de carrer, en menys de 70 metres, no n’hi ha prou? Els veïns de tot el carrer seguim mobilitzant-nos recollint signatures a diferents comerços i obrint un grup de Facebook #STOPContenidors.

Jaume Mañà i Casals(en represent ació del veïns afectats del carrer Colon)

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia