Sense reformes a la piscina municipal

L’Ajuntament s’ha vist obligat a rescindir el contracte de les obres del nou mòdul de vestidors de la piscina coberta municipal (ubicada al complex esportiu de les Planes) amb l’empresa C.J.R.S.L. a causa de l’incompliment del contracte. Després dels requeriments i advertiments realitzats per la direcció d’obres a l’empresa adjudicatària, els Serveis Tècnics Municipals han constatat que aquesta no podia complir amb el contracte per causes únicament imputables a C.J.R. S.L. De manera immediata l’Ajuntament ja ha iniciat el procediment administratiu per reprendre les obres al més aviat possible.

Les obres del nou mòdul de vestidors de la piscina coberta, iniciades a finals del mes de maig, contemplen uns nous vestidors amb una zona per a grups; un espai central dedicat al personal, on també hi haurà les oficines, el magatzem i la sauna seca; una àrea més gran que l’actual –completament adaptada– per als usuaris en general, i un petit vestidor també adaptat per a casos especials. L’import total d’aquesta primera fase de reforma i millora del complex esportiu de Les Planes és de 857.000 euros.

L’Ajuntament ja està treballant per continuar l’obra i està estudiant alternatives per a fer possible l’obertura de la piscina coberta  aquest hivern amb un mòdul de vestidors provisional.  Si és possible obrir la piscina coberta al públic en aquestes condicions, les usuàries i usuaris tindran una bonificació del preu de l’equipament. Paral·lelament, d’acord amb els Serveis Jurídics, s’ha iniciat el procediment per retenir la garantia dipositada per l’empresa.

Amb la voluntat d’exposar la situació actual, la Regidoria d’Esports convoca les usuàries i usuaris de la piscina coberta a una reunió el proper dijous, 13 de setembre, a les 19 hores, al saló de sessions de l’Ajuntament.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia