Nou curs escolar

L’auditori de la Casa de Cultura ha acollit el passat dimarts 4 de setembre la inauguració oficial del nou curs escolar 2018-2019, en un acte que ha presidit l’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, i que ha comptat amb la participació de tota la comunitat educativa. L’acte ha inclòs la conferència “Una mirada innovadora per a una escola més inclusiva” a càrrec de Marta Casas, antropòloga i docent de secundària.

L’alcaldessa, Pilar Puimedon, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda al nou curs escolar i ha destacat els reptes més importants, com ara el manteniment del nombre d’aules tot i la disminució d’alumnat matriculat, i la lluita per la millora del finançament de l’Ensenyament per mantenir un bon nivell de qualitat. Pel que fa a temes concrets dels centres educatius olesans, Puimedon ha fet especial menció a la millora del finançament de les llars d’infants municipals i la construcció de les noves aules de l’Institut Creu de Saba, per acollir els grups de batxillerat, que fins ara estan en mòduls prefabricats.

L’alcaldessa també ha volgut destacar la gran tasca que té la comunitat educativa amb la formació de les noves generacions d’alumnes i la importància de crear una escola inclusiva on totes les ideologies hi tinguin cabuda i siguin respectades en la societat.

Durant l’acte d’inauguració oficial del curs escolar 2018-2019 s’ha fet, com és habitual, l’acte d’homenatge als docents que s’han jubilat, i que aquest curs han estat Pedro Garcia, Assumpta Pons, Carme Nieto, Gaspar Viñau, Montse Gonell i Maria Rosa Tort.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia