Olesa fa salut

La nova temporada de caminades del programa “Fem Salut, Olesa” es reprendrà el dia 13 de setembre amb una ruta fàcil pels entorns de la masia i planes agrícoles de can Llimona. Les sortides promogudes pel departaments de Medi Ambient i de Salut Pública i Consum, van sumar 69 excursions amb una mitjana de 25 participants per sessió, el que representa unes 1.806 assistències a les rutes.

Del més d’un centenar de persones diferents que han participat al llarg de l’any, un 55% han estat dones i un 45% homes. Al llarg de la temporada s’han fet al voltant de 625 quilòmetres que equivaldria de mitjana entre uns 8 i 10 km cada sortida. Una de les peculiaritats de les excursions és que un cop al mes, els participants comptaven amb l’acompanyament de professionals del Centre d’Assistència Primària, en concret un metge i una infermera, que oferien xerrades temàtiques i resolien tots aquells dubtes sobre salut que plantejaven els excursionistes.

Les sortides són variables segons el dia. Mentre que el dimarts les rutes són més llargues, els dijous són més curtes, pensant en les persones que es volien iniciar en la practica de caminar.

El Departament de Medi Ambient conjuntament amb el Departament de Serveis Socials, ofereix cada tercer dissabte de mes al matí, excursions inclusives amb la cadira Joëlette, amb una vintena de voluntaris i voluntàries que hi col·laboren. Aquesta temporada s’han fet 5 sortides, diferents sessions formatives, xerrades per a instituts i alguns esdeveniments especials com la celebració de la Primera Festa Inclusiva d’Olesa de Montserrat.

Tots les persones interessades que vulguin rebre informació sobre les activitats del programa “Fem Salut, Olesa”, i els altres esdeveniments al medi natural organitzats per l’Ajuntament, cal que enviïn un correu a rutes@olesademontserrat.cat o bé adreçar-se a la recepció de l’Ajuntament.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia