16 noves parades

El Departament de Promoció Econòmica licitarà 16 parades del Mercat Municipal a partir d’aquest mes de setembre. Els sectors a licitar han d’estar relacionats amb la carn, el peix, la fruita i verdures o complementaris, però no es contemplen nous espais de bar.

Els darrers treballs promoguts des del mateix Departament estan donant com a resultat l’ampliació dels punts de venda i la prioritat en aquest moment és incorporar un nou operador de peix, gaudint d’una important bonificació en el proper concurs.

En aquesta nova etapa del Mercat Municipal s’està valorant incorporar nous incentius per a les vendes com el repartiment a domicili, l’oferta de tallers de cuina de proximitat i noves campanyes de promoció de productes locals.

El passat mes de juny es va donar a conèixer la nova associació de paradistes del Mercat d’Olesa de Montserrat amb l’objectiu conjunt amb l’Ajuntament de promoure l’afluència de públic i arribar a la població que, ara per ara, no compra en l’equipament. La nova junta de l’associació de paradistes (actualment hi ha 49 parades) està formada per Marc Rafa, com a president, Neus Valldeperas, com a secretària i Carles Casals com a tresorer. Els vocals són Joan Manel Belmonte, Eli Sánchez i Maribel Serra.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia