Les Planes

En mig de tants desafiaments urbans contemporanis, el barri de Les Planes està immers en una millora constant, sobretot social. I és que la força que ho impulsa és la unió i determinació dels propis veïns i veïnes.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes, acompanyats per tot el veïnat, seguim treballant amb un objectiu comú: millorar la qualitat de vida al nostre barri. Mitjançant reunions regulars, activitats de participació o esdeveniments culturals, l’associació ha teixit una xarxa de connexions que transcendeix les divisions i enforteix els llaços entre veïns i veïnes. Des d’aquí posem en valor el nostre barri, un espai tranquil, segur, amigable, que rep i acull a tothom i on, malgrat, com a tot arreu hi ha moments de confrontacions, hi regna el bon ambient.

Els últims mesos s’ha incrementat l’activitat social amb els taller d’Arterapia, el Ioga facial, el Pilates, les classes de salsa o, entre d’altres, les celebracions exitoses com la de Nadal. I tot això sumant la col·laboració d’entitats amb les que oferim xerrades, com la que vàrem fer amb ACAIMA, el controls mèdics regulars per gent gran o les noves iniciatives de l’Ajuntament: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà al barri o les trobades, al nostre local, amb l’alcalde d’Olesa.

Us convidem a apropar-vos i ha participar de la Festa Infantil de Pasqua que tindrà lloc al Parc de Les Planes el proper dissabte 16 de Març de 11 a 13:30 hores. Fent barri, contribuïm a una Olesa millor.

AVV de Les Planes

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia