Reconeixement

DIREXIS TGO rep el prestigiós Distintiu d’Igualtat a l’Empresa per part de l’Institut de la Dona. El reconeixement ha estat atorgat a 28 noves entitats, i actualment, només un total de 171 empreses compten amb aquesta distinció per les polítiques d’igualtat entre les treballadores i els treballadors a Espanya.

És una de les primeres companyies de transport de viatgers a nivell nacional que compta amb aquesta distinció, sent pionera a Catalunya. Aquest reconeixement pretén reflectir el compromís continu de l’entitat amb la igualtat de gènere i la promoció de la diversitat en el seu àmbit laboral. Això ho fa mitjançant l’estudi de la implantació de plans i mesures d’igualtat, en àrees com l’accés a l’ocupació i les condicions de treball, incloses les mesures de conciliació i corresponsabilitat, la política retributiva amb enfocament de gènere, la comunicació inclusiva, els aspectes relatius al model organitzatiu o la Responsabilitat Social Empresarial, entre moltes altres àrees d’acció.

“Porto 38 anys al món de la mobilitat i el transport, i puc afirmar que es tracta d’un sector tradicionalment dominat per homes. Actualment, gairebé el 34% de la nostra plantilla està composta per dones. Per aquest motiu, des de DIREXIS TGO hem prioritzat la implementació de polítiques i pràctiques innovadores per fomentar la inclusió i l’equitat de gènere.”, comenta Carme Pros, CEO de DIREXIS TGO. “Aquest reconeixement no només celebra els nostres esforços passats, sinó que també ens motiva a seguir  endavant, treballant incansablement per crear un entorn laboral inclusiu i equitatiu”, afegeix la mateixa”, va afegir la CEO del grup.

Amb 102 anys d’història, DIREXIS TGO és una de les empreses deganes del transport a la península. Opera una xarxa de 225 km de servei regular a deu municipis del Vallès Occidental, Bages, Baix Llobregat, Anoia i Barcelonès, i ofereix serveis discrecionals nacionals i internacionals, que superen els 93.000 serveis anuals. És una de les empreses que forma part del Grup TG DX. Des del 2016, DIREXIS TGO forma part de DIREXIS, una de les principals marques de transports de viatgers a Catalunya, amb més de 1.700 treballadors, 47,5 milions d’usuaris anuals i prop de 665 vehicles.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia