Imparable

El CF Olesa està de ratxa i ho ha demostrat amb el bon joc desplegat a casa davant del CE Òdena el passat dissabte 2 de març amb un resultat favorable de 5-3. A la primera part, els olesans van sortir molt nerviosos i l’equip contrari ja s’havia avançat al marcador al minut 6; però al minut 25 ja van poder empatar i inclús podien haver acabat la primera part 2-1 sinó fos per la brillant aturada del porter rival a un penalti a favor.

A la segona part, el domini i l’actitud del Olesa fa que al minut 47, Chaboni marquès el 2-1 després d’una molt bona jugada individual i després, ampliar el marcador als minuts 53 i 65. Després, l’equip s’ha relaxat i una errada defensiva va ser aprofitada per l’Òdena que reduïa el marcador i al minut 88, un altre cop, descomptava el visitant, amb un trepidant 4-3 a falta de pocs minuts per acabar el partit. Però Osorio va sentenciar el resultat marcant el cinquè gol olesà al minut 90.