Especial per a residències

L’Ajuntament ha instal·lat contenidors d’ús exclusiu per a les residències del municipi, convenientment senyalitzats amb un cartell que especifica “Us exclusiu residències”, i per tant, es demana a la ciutadania que no els utilitzin. Així mateix, el personal de les residències ja està informat que únicament poden utilitzar aquests contenidors i cap dels que sí que estan destinats a la ciutadania.

En aquests contenidors d’ús exclusiu les residències no tiraran, en cap cas, material com mascaretes, ulleres, bates, o material de desinfecció, que vehiculen a través d’un gestor autoritzat de residus sanitaris del Grup III. Per tant, els nous contenidors llançaran altres residus com restes de menjar o envasos.

Cal tenir en compte que durant la pandèmia de l’Covidien-19, les residències, de manera similar als domicilis que hagin estat en contacte amb el virus, no poden realitzar la segregació dels residus i per tant, han de llençar tot al contenidor d’ús exclusiu de resta, és a dir, sense fer recollida selectiva.

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia