Enderroc i obres

L’última setmana del passat mes de maig van començar els treballs de millora de l’espai de l’antiga escola Sant Bernat, que comporta l’enderroc de tres mòduls de la part més antiga, que corresponen a l’edifici d’infantil i primària. En aquesta zona es farà un espai d’estada i la pista esdevindrà una zona de jocs.

Amb aquesta actuació es pretén fer un espai aprofitable per a la ciutadania en general i per als veïnat del barri Sant Bernat en particular. El projecte s’ha adjudicat per 283.637,35 €.

El projecte també preveu fer zones de pícnic amb pèrgoles que donin ombra, un espai de jocs d’aigua per a infants -amb fonts amb llums LED de color-, i una pista esportiva polivalent per practicar futbol i bàsquet, envoltat per unes grades de formigó.

Pel que fa al camp de futbol que hi ha al recinte, es farà una reforma integral per millorar-hi el paviment i les porteries. També hi haurà una àrea verda, un pati i un escenari per a activitats lúdiques i culturals, ubicat a la zona oest del camp de futbol. Amb aquest escenari es pretén dotar d’un nou espai on realitzar activitats com festivals, fires i esdeveniments culturals i escolars. L’escenari es farà amb un disseny format amb un conjunt de volums de diferents mides, amb estructura de formigó armat, que donarà una imatge moderna i, alhora, serà resistent i no necessitarà de molt manteniment. Finalment, la zona est, on actualment hi ha una àrea verda que es troba sense gaire manteniment, s’adequarà per a hort urbà.

De tot el conjunt, únicament es mantindran els edificis de l’Escola Municipal d’Adults i l’espai per a entitats, i també la zona d’horts municipals, que s’ampliarà.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia