Creu de Saba

Ja han començat els treballs d’ampliació i adequació de l’institut Creu de Saba d’Olesa. Es tracta d’unes obres molt esperades d’ampliació del centre per donar cabuda als cursos de primer i segon de batxillerat, actualment ubicats en mòduls prefabricats.

Fa anys que des de la direcció del centre i des de l’Ajuntament d’Olesa es demana l’ampliació d’aquest centre públic de secundària. El projecte es va aprovar al 2017, i al 2019 ja es va fer públic el pressupost per un import 1.322.307,43 euros.

L’institut va començar a funcionar el curs 2007-2008 amb tres línies d’educació secundària obligatòria.  El director, Àlex Sala, explica que des de l’inici, l’institut ja estava concebut per fer aquesta ampliació, amb un passadís interior que connectés els dos edificis, l’actual on s’imparteixen els 4 cursos de la ESO, i el futur edifici que acollirà els dos cursos de Batxillerat. En total, la superfície construïda d’obra nova serà de 794,13 m2  de superfície útil, i l’edifici es repartirà en planta baixa, primera i segona. Es construirà a la part nord-est de la parcel·la i quedarà connectat amb l’actual edifici mitjançant el passadís.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia