El Coll de les Espases…

… serà un dels 7 Miradors de Montserrat. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha engegat la primera iniciativa turística en conjunt a la zona nord, el projecte anomenat “7 Miradors”. Es tracta d’unificar set punts de set pobles diferents de la zona i que en el recorregut d’una jornada, els senderistes a peu puguin observar la muntanya de Montserrat des de set perspectives diferents.

 

Segons Vicenç Tur, cap del servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa, “aquesta és la primera iniciativa conjunta del Consorci amb els municipis del Baix Llobregat Nord, ja que la importància de la muntanya de Montserrat i l’activitat natural que es realitza en el seu entorn, és cabdal per a la zona. La potencialitat en l’àmbit turístic és molt important i cal que s’impulsi aquesta nova possibilitat perquè també promogui riquesa”.

En el projecte 7 Miradors, Olesa de Montserrat vol jugar un paper destacat i fins i tot s’ha plantejat fer una ruta tematitzada des de la Creu de Beca o un recorregut per diversos punts d’interès del municipi. Es tracta d’incorporar el valor afegit del turisme com la visita a la Torre del Rellotge o un recorregut pels punts destacats del nucli antic, un relat ja dissenyat i en funcionament, per crear producte. Olesa, segons el responsable tècnic de Promoció Econòmica, és un dels municipis del nord del Baix Llobregat més consolidat en matèria turística.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia