Contenidors cremats

En els darrers deu anys, la crema de contenidors a Olesa li ha suposat a l’Ajuntament (i a tots nosaltres) un cost de 288.000 euros. Per aquesta raó, des de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat i la de Seguretat Ciutadana es volen intensificar esforços per tal d’intentar frenar en la mesura que sigui possible els actes vandàlics que majoritàriament són la causa d’aquests incendis de contenidors, segons ho ha destacat la regidora de l’àrea, Eva Creus.

Segons dades facilitades pel Departament de Medi Ambient, des del 2009 han creat a Olesa un total de 331 contenidors; l’any amb el nombre més elevat de contenidors cremats va ser el 2018, amb un total de 67, seguit del 2017, amb 52. Aquest 2019 ja en són 14 els contenidors cremats, els darrers, tres contenidors de resta, envasos lleugers i vidre ubicats al carrer de Jaume Balmes, el punt del contenidors municipi que més cremades pateix.

El acte vandàlic més recent va ser el passat 28 d’agost a la nit, quan la Policia Local va rebre l’avís de la crema de dos contenidors, paper i cartró i  vidre, i un tercer afectat, plàstic, a tocar de la plaça Weingarten Baden (Sant Bernat).

D’altra banda, i amb l’objectiu de millorar no només la seguretat sinó també l’estètica urbana, des del Departament de Medi Ambient s’han instal·lat tancaments de fusta i metall de contenidors al carrer de la Riera cruïlla amb el carrer Sant Antoni, i també en la cruïlla amb el carrer Paula Montalt, que se sumen als instal·lats al carrer Ample i a la Placeta de Santa Oliva. Els diferents tancaments son de fusta i de fusta i metàl·lics. El sistema de contenidors es fa a mida i adequat a les necessitats de cada punt en concret.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia