Per als vianants

L’illa de vianants al Casc Antic va començar a funcionar el passat divendres 6 de setembre i estarà en període de proves fins a l’1 de novembre, data en què s’ha previst el seu funcionament oficial i definitiu.

L’illa de vianants suposarà restringir el trànsit rodat per donar prioritat a les persones. Per tant, per circular pel Nucli Antic caldrà demanar una autorització. El regidor de Mobilitat, Jordi Martínez ha destacat que l’objectiu és pacificar el trànsit de cotxes en aquesta zona i fer-ho més fàcil per als vianants, atenent que el barri té carrers estrets i la presència de dues escoles.

SONY DSC

Pel que fa a Olesa, el perímetre de l’Illa de vianants començarà per la banda nord després del carrer de Santa Oliva cap al sud, d’Anselm Clavé cap al nord, de la Riera de Can Carreras cap a l’oest i del carrer Vall d’Aran cap a l’est. A cadascuna de les entrades a aquest perímetre s’han instal·lat càmeres que faran lectura de matrícules de tots els vehicles de motor que hi accedeixin. Per ser vehicle autoritzat, caldrà registrar la matrícula a l’Ajuntament.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia