Arts i Oficis

El Patronat de l’Escola d’Arts i Oficis, a la reunió extraordinària celebrada el passat dimarts 16 de gener per debatre la moció del PSC, inclosa a l’ordre del dia als plens de l’Ajuntament del 21 de desembre de 2023 i del 25 de gener de 2024, sobre la municipalització de la Fundació, vam arribar als següents acords:

1) L’article 31 dels estatuts de la Fundació deixa clar que és el propi Patronat qui ha de prendre decisions sobre qualsevol canvi que faci referència vers la fusió, escissió, dissolució o extinció de la Fundació.

2) Cada partit polític té un representant al Patronat de la Fundació. El PSC, (que no va assistir a aquesta reunió) partit que presenta la moció, no va notificar-ho al Patronat abans de fer-ho públic i incloure-ho al Ple, evidenciant així una manca de lleialtat cap al Patronat.

3) Els presents a la reunió vàrem debatre els pros i contres de la proposta; fent referència únicament als acords proposats, obviant les tres pàgines d’atesos ja que no aportaven informació objectiva.

4) Finalment, vam realitzar una votació per a valorar dita proposta. Els resultats de la qual va ser 12 vots en contra de la municipalització per unanimitat dels presents a la reunió.

Les persones que formem part del Patronat, i que vam estar presents en la reunió abans esmentada, volem transmetre també la situació favorable en la qual es troba actualment l’Escola d’Arts i Oficis; posant en valor la gestió de la mateixa; així com la bona feina que s’està fent en les activitats que dita escola duu a terme en tots els àmbits. Volem, per finalitzar, engrescar a totes les persones del municipi a acostar-se a l’escola i informar-se sobre les activitats que es porten a terme. Gràcies!

Patronat de l’Escola d’Arts i Oficis

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Fora de joc

Resistiré…

Farmàcies de Guàrdia