De la moció d’Arts i Oficis

El PSC d’Olesa de Montserrat va presentar una moció per a la municipalització de l’Escola Arts i Oficis, no per tancar-la, destruir-la o altres accions en contra de la pròpia escola. Hem de recordar que va ser un alcalde socialista i el seu equip de govern qui davant la situació de l’escola municipal d’Arts i Oficis va posar en marxa una fundació pel seu govern.

Per què s’ha de municipalitzar? Perquè durant molts anys uns pocs van decidir amb el diners de tothom el destí d’Arts i Oficis, perquè actualment no es compleixen les finalitats fundacionals: no s’impulsen estratègies contra l’exclusió social afavorint la igualtat d’oportunitats mitjançant la formació, l’orientació i el suport a l’ocupació, no hi ha cap vincle amb els agents econòmics i socials.

Però el que és més important es que actualment tornen a ser uns pocs els que volen transformar l’escola; però amb els diners de tots els olesans i olesanes, diuen que l’Escola d’ Arts i Oficis és privada,  però amb els diners de tots es paguen els serveis, el manteniment, la neteja més les subvencions que cada any rep de l’Ajuntament.

Les i els socialistes d’Olesa no estem en contra d’Arts i Oficis, ni dels treballadors i treballadores, estem en contra d’una sèrie de decisions que no aporten cap benefici a tota la ciutadania, que paga la festa d’uns pocs. Municipalitzar-la és la manera d’assegurar 100 anys més i l’estabilitat de totes les treballadores i treballadors.

Fernando Vicente

Primer Secretari PSC Olesa

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Fora de joc

Resistiré…

Farmàcies de Guàrdia