Ara, com sempre, al servei d’Olesa

Després d’un estiu marcat per les altes temperatures i una sequera persistent, fet que ens preocupa i demana trobar solucions, el nou govern municipal, i concretament el nostre grup, es posa en marxa amb il·lusió i ganes renovades de seguir treballant per millorar la nostra vila.

Han passat més de tres mesos d’ençà que vam tornar a assumir la responsabilitat de governar Olesa de Montserrat, amb un govern de coalició, nascut de la capacitat d’entesa, la lleialtat i el compromís compartit al servei d’Olesa. Ara és el moment de treballar i mirar endavant, de complir els nostres compromisos i de fer-ho amb honestedat, empenta i il·lusió, com hem fet sempre. Les nostres sis regidores i regidors treballen des de les seves àrees, juntament amb els seus equips, per impulsar els projectes del programa electoral.

Durant aquests primers mesos el govern ha endegat noves polítiques i projectes i ha donat continuïtat a aquells que va emprendre l’equip de govern anterior. En l’àmbit del territori i l’urbanisme, s’ha seguit treballant en la millora de la rotonda sud de la vila, en la recuperació de l’espai de l’antiga escola Sant Bernat, perquè sigui d’ús pel veïnat, i en l’arranjament de l’espai de l’antiga comissaria de policia, entre d’altres. També es fan els preparatius per iniciar les obres d’ampliació de la Biblioteca Municipal i aviat s’iniciarà la darrera fase del nou Parc de la Memòria.

Altres projectes que el govern ha iniciat o iniciarà durant aquests mesos són la renovació de l’enllumenat de les Planes, la posada en marxa dels jocs d’aigua del Parc de l’Estatut i la instal·lació de càmeres de seguretat a diversos punts del municipi, inclosos els aparcaments dissuasius, per garantir una major seguretat als veïns i als seus vehicles.

En l’àmbit social, s’ha signat el nou contracte per a la construcció d’habitatges de lloguer social al carrer Indústria i s’està acabant el projecte de rehabilitació de l’edifici de les monges Paüles per a ús com a habitatge de lloguer social puntual. S’ha apostat per incrementar en dues noves aules les places a les llars d’infants municipals i s’ha  consolidat el programa Escolta Jove, d’acompanyament psicològic a joves. Pel què fa l’àmbit cultural, la regidoria ja treballa, de la mà de les entitats, en tota la programació de tardor i es prepara per a la redacció del nou Pla d’Acció Cultural.

Aquests projectes formen part del model de vila que volem seguir impulsant els propers anys. Durant els propers mesos caldrà treballar per acostar l’Ajuntament a la ciutadania i a les entitats, per ampliar l’abast i la qualitat dels nostres serveis públics i per transformar Olesa en una vila més cohesionada, sostenible i preparada pels reptes del present i del futur. Per això el govern ja treballa en l’elaboració del Pla d’Acció Municipal, de les ordenances fiscals i dels pressupostos municipals, que són les eines clau per fer possibles tots els nostres projectes.

Volem fer tota aquesta feina, com sempre, des de la proximitat, la participació i la feina a peu de carrer. Us convidem a acostar-vos a la nostra candidatura, a conversar amb nosaltres i a fer-nos arribar les vostres idees i propostes. També us convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials, on compartim les últimes notícies i actualitzacions sobre les nostres accions i iniciatives.

Sempre hem treballat amb una única lleialtat: el nostre municipi. Obrim una nova etapa amb el nostre compromís intacte, amb il·lusió renovada, amb nous lideratges i mirant endavant, per tal d’estar ben preparats per al futur. Ens posem al servei d’Olesa, de la seva gent i del progrés de la nostra vila.

Marc Serradó, portaveu del grup municipal del Bloc Olesà-CUP

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia