Voltar i voltar…

Si has vist per diferents parts del poble, unes rodones pintades al carrer, amb la senyalització d’unes voltes, corresponen a una actuació que ha iniciat l’Ajuntament per informar de les deu rutes urbanes incloses dins el projecte “Voltem Olesa”, que promou rutes saludables per fomentar l’activitat física en un entorn urbà.

Les persones que segueixin les “voltes” saludables trobaran properament tres tipus de senyals. Ara s’ha començat per la col·locació de vinils termoplàstics adherits al terra com a informacions de seguiment. Posteriorment es fixaran els senyals verticals de direcció en uns fitons d’acer. I finalment es complementarà la senyalització amb onze plafons informatius sobre els recorreguts. Hi haurà un plafó genèric sobre les rutes del projecte “Voltem Olesa” a la Plaça de Catalunya i deu plafons més, un a per a cada “volta”, amb la descripció del recorregut, el mapa de l’itinerari i imatges. Les persones usuàries també podran accedir a tota la informació escanejant els codis QR que hi ha als fitons i als plafons informatius.

Aquestes rutes formen part d’un projecte global que impulsa el Departament de Salut Pública de l’Ajuntament per a la promoció de la salut amb hàbits i estils de vida saludables i per promoure rutes aptes per a tothom. Enllaç: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=9752823&event=favorites&listId=553106

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia