Volem construir una República per tothom

No és possible fer un país nou i millor, amb més drets, més lliure, més net i més just, sense independència.

En les actuals circumstàncies de confrontació amb un estat autoritari, necessitem que ERC sigui decisiva en totes les institucions. La República és inevitable. Els nous governs municipals republicans seran un espai indispensable per fer-nos avançar cap al seu assoliment i són l’eina imprescindible per millorar la vida i el benestar de les persones de tots els pobles.

Fes-ho possible amb nosaltres, mai havíem arribat tan lluny, mai havíem estat tant a prop. Ara més que mai el teu vot compta.

Em presento amb un equip de persones, un programa i un partit amb 88 anys d’història sense cap cas de corrupció i cap deute amb els bancs. Un equip i un partit amb capacitat de gestió, un partit i un equip que es compromet a situar la ciutadania al centre de la governança, per això per nosaltres tu hi pintes molt.

Tu hi pintes molt per fer una Olesa més neta i cívica, ecològica i sostenible, més plural i participativa, on l’activitat de comerços i polígons sigui el motor econòmic del municipi.

Tu hi pintes molt per fer possible una Olesa que posi al centre les necessitats de les persones, les entitats i associacions, la pagesia i el turisme, en definitiva la qualitat de vida d’olesanes i olesans.

Tu hi pintes molt, l’Olesa del futur es construeix amb la implicació de tothom, joves, nouvinguts, persones amb capacitats diverses, gent gran, volem una Olesa de totes i tots. Volem que siguis el centre de les decisions polítiques del municipi.

Tu hi pintes molt perquè la República es construeix des dels municipis i a Olesa hem de guanyar la República. Hem de ser cada cop més, estan en joc els nostres drets i llibertats i la construcció de la República Catalana lliure, antifeixista, d’esquerres, feminista i socialment justa què volem.

Martí Fortuny Planas

Equip ERC Olesa

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia