Què volem els socialistes per Olesa?

El passat 3 de maig més de 150 amigues i amics i la diputada Sònia Guerra ens van acompanyar en la presentació de la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 26 de maig encapçala-da pel nostre candidat Fernando Vicente i vint-i-un dones i homes, militants i simpatitzants units sota els ideals de progrés, igualtat, solidaritat i cohesió social.

Els socialistes apostem per una Olesa més sostenible, que compti en millors infraestructures i amb una administració eficient i transparent, fent possible una economia que creï llocs de treball al municipi i que aposti per la cultura a l’abast de tothom.

Una Olesa que no diferenciï entre els barris de primera i els barris de segona, en ciutadans de primera i en ciutadans de segona, volem una Olesa que sigui integradora, per a tothom i que ningú es senti discriminat.

Els i les socialistes ens presentem a aquestes eleccions perquè sabem el què Olesa necessita i el què hem de fer i com fer-ho; perquè quan Olesa a assolit les seves grans fites, les ha assolit perquè hi havia un govern socialista.

Ho farem si tenim la força necessària perquè comptem amb un equip d’homes i dones preparades. Sabem, volem i podem. I ho farem!

I és per això que us demanem que ens doneu la vostra confiança  el vostre vot, per fer una Olesa per a tothom.

PSC Olesa

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia