Un trampolí al coneixement local

14 anys després de l’últim número de la revista, el Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà (CMRO) va presentar el 5 de maig El Butlletí número 67. Des del 1980, l’entitat edita una revista principalment sobre el patrimoni cultural i natural d’Olesa de Montserrat. El número 67 anava dedicat majoritàriament al Jaume Morera Guixà i un apartat de col·laboracions en què la Belen Muñoz parlava de la troballa d’una icnita d’Isochirotherium sp. l’abril del 2017.

L’entitat, seguint l’estil de moltes entitats excursionistes de Catalunya, va començar a publicar la revista per difondre les activitats de l’entitat com ressenya d’excursions, activitats vinculades a la recerca, entre altres coses. Avui dia hi ha entitats de renom que continuen produint les seves revistes com la Unió Excursionista de Catalunya a nivell català o bé la revista “Muntanya” del Centre Excursionista de Catalunya. Totes aquestes publicacions periòdiques es basen amb l’esperit de l’excursionisme científic.

Després d’un parell d’anys donant voltes al tema, aquest maig ens hem llençat a treure un nou número de la revista del CMRO, esperant que sigui un més de molts que han de venir. De fet, volem que també sigui una via fàcil per tots aquells socis i sòcies o olesans i olesanes en general que vulguin donar a llum tots aquells estudis, articles de producció pròpia que creguin interessants.

Aquest escrit també és una crida per tots els que vulgueu participar. Simplement heu d’enviar-nos un correu a secretaria@cmrolesa.com fent la petició. Per altra banda, també podeu consultar i descarregar-vos tots els butlletins a la pàgina principal del web www.cmrolesa.blogspot.com

Junta Directiva

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia