Els Closos

Fer participar la ciutadania en els projectes del poble, deixar-nos aportar, compartir i opinar és una de les banderes d’aquest govern local. Però sembla que atendre certes peticions és força més complicat. Com a veïna del carrer Miquel Coll i Alentorn ja fa molts mesos que em sento desatesa. Després de mantenir una reunió amb el llavors regidor i ara alcalde, Miquel Riera, sobre les greus incidències que patim quan plou, amb perill d’inundacions a casa per un problema de clavegueram, vam rebre el compromís de resoldre-ho el primer trimestre d’aquest any. Som al setembre. No en sabem res. Començaran les pluges i ningú es responsabilitzarà.

A aquest fet cal sumar-hi que, cada nit d’estiu, des de les 22 hores fins a les 4 de la matinada hem tingut jovent bevent, trencant vidres dels cotxes aquí aparcats, posant la música amb altaveus i fent “botellón”. Hem trucat a la Policia Local moltes vegades. Algunes venen, altres no. El problema? La llum de la pista d’skate està encesa tota la nit. La paguem tots i perjudica tothom. Però no ens escolten. La Policia fa el que pot, però si no reben instruccions de patrullar més sovint per aquesta zona, no resoldrem res. I el govern local no ens escolta.

Podem aportar als pressupostos participatius i opinar sobre la mobilitat al poble, senyor alcalde, però no som escoltats quan els projectes/problemes no formen part de la seva agenda o les seves prioritats? Confio en el seu compromís pel poble. De moment, estic plenament decebuda.

E.V., veïna del carrer Miquel Coll i Alentorn

 

El periòdic 08640 no es fa responsable del contingut de les cartes (opinions, comentaris, rèpliques i suggeriments d’interès general, respectuosos cap a les persones i institucions), i es reserva el dret de publicar-les i resumir-les si és necessari. Els articles que no es publiquen en aquesta edició per falta d’espai, sortiran a les properes edicions. Les cartes per a aquesta secció s’han de signar amb el nom i cognom de l’autor, DNI, telèfon i adreça. S’han d’adreçar a l’a/e: periodic08640@gmail.com

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia