Terrasses

L’Ajuntament està treballant en la planificació de la propera obertura de terrasses de bars i restaurants contemplada en la fase 1 de desconfinament plantejada pel Govern central. L’Ajuntament està estudiant la possibilitat que bars i restaurants que ja tenien concedida l’ocupació de via pública per taules i cadires puguin ampliar l’espai de terrassa, amb l’objectiu que el número de taules s’acosti a l’habitual de cada any, sempre que les característiques de l’espai públic ho permetin.

En aquest sentit, els Serveis Tècnics municipals ja estan estudiant cas per cas, i proposaran a cada establiment una recol·locació de les seves taules i cadires que permeti garantir les mesures de seguretat. Es comunicarà a cada establiment la solució plantejada, amb el benentès que durant el període actual, el marc normatiu i les recomanacions del departament de Salut predominen sobre qualsevol altra consideració.

D’altra banda, i quant als establiments que vulguin demanar per primer cop ocupació de via pública amb taules i cadires, l’Ajuntament ho autoritzarà sempre que l’espai públic ho permeti.

La tramitació de les sol·licituds es pot fer a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). I davant qualsevol dubte relacionat amb les llicències d’ocupació de la via pública amb taules i cadires heu d’escriure un correu a urbanisme@olesademontserrat.cat

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia