Sardanes

Encetem el setembre amb les energies renovades després d’unes bones i merescudes vacances, enrere queda un estiu on les sardanes han tingut un paper força destacat a la nostra vila.

Veure la Plaça de la Sardana plena a vessar tots els dilluns del mes de juliol, i primer d’agost, ens omple d’orgull i satisfacció. Orgull de ser una de les poblacions on la sardana està més viva que mai, i la satisfacció d’estar fent bé la feina, mostra d’això, són les prop  de 2.500 persones que han participat d’una manera o altra del cicle, senyal inequívoc que l’activitat s’ha recuperat després de l’etapa pandèmica. Olesans i sardanistes d’arreu, dilluns rere dilluns, han compartit amb nosaltres aquestes vetllades gaudint de les millors cobles del País..

Així, doncs, volem donar les gràcies a tots els sardanistes i amics d’Olesa i d’arreu que han omplert la plaça, així com als establiments col·laboradors i a les institucions públiques. La suma de tots els esforços ha donat un resultat excel·lent, que garanteix que el pròxim any tornin les sardanes el mes de juliol.

Però com dèiem, s’acaba l’estiu i comença un nou curs ple d’activitats com va ser la Nit de la Diada el passat 10 de setembre amb sardanes i havaneres. Aquest any, a més del curset de sardanes dels dimarts de 20:30 a 21:30 hores a la UEC, també en realitzarem un a l’Esplai d’Avis del Parc Municipal.

Per acomiadar-nos, us fem saber que arran del 30è aniversari de la Cobla Vila d’Olesa, el diumenge 27 de novembre a La Passió celebrarem l’aniversari amb un concert de traca i mocador, on la Cobla Vila d’Olesa es fusionarà amb la Banda de Cardona, i ens oferiran un concert amb més de 80 músics a dalt de l’escenari, amb una estrena de Xavier Ventosa, director de la banda i antic membre de la Cobla, per a la ocasió.

ACF Olesa Sardanista

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia