Canvi de nom

L’Associació Pro-disminuïts Santa Oliva canvia de nom. Aquesta entitat sense ànim de lucre es dedica al desenvolupament de programes de lleure per a persones amb diversitat funcional amb una trajectòria de 40 anys d’experiència, dirigint també altres serveis com la Llar Residència Rosa Segura, el transport per al desplaçament als tallers i el programa de suport familiar.

Actualment en concordança amb el llenguatge inclusiu i els serveis centrats en la persona, s’ha posat el marxa un canvi de nom; a partir d’ara serà: “Associació Santa Oliva per la inclusió”. Segons destaquen des de l’associació “la nostra visió és oferir els nostres serveis en un espai inclusiu obert a la participació de totes les persones que vulguin venir a compartir activitats d’oci en companyia de companys, monitors i personal professional amb la deguda formació per gaudir del seu temps lliure i l’aportació positiva en la seva qualitat de vida. Tot això és possible per la vinculació de monitors voluntaris que participen de manera altruista acompanyant als nostres usuaris en totes les activitats propostes. Aprofitem aquest espai per a convidar-los a que participin dels nostres equips de monitors del esplai infantil i d’adults; a partir dels 16 anys pots vincular-te sense límit d’edat, guanyaràs una experiència de vida gratificant, amics, i grans moments compartits.

Els seus serveis son: Esplai infantil l’Oliveta. Activitats de lleure per a infants de 4 a 14 anys. Horari: dissabtes de 17 a 19:30 hores, preu 30 € al mes.

Esplai Espantaocells. Activitats de lleure a partir dels 15 anys. Horari: dissabtes de 10:30 a 13:30 hores, preu 30 € al mes.

Casal Montsina. Activitats de lleure de dimarts a divendres, de 17 a 20 hores, preu d’acord a l’activitat.

Llar Residència Rosa Segura. Transport adaptat i amb monitor per al desplaçament als tallers i programa de suport familiar.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia