Sant tornem-hi?

L’Ajuntament ha reclamat el retorn a l’atenció mèdica presencial al CAP Olesa i una solució per als problemes amb l’atenció del call center que s’encarrega de concertar les visites al centre sanitari. Així ho van fer l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, la regidora de Salut Pública, Ada Agut i Domènech i la tècnica i la cap d’àrea del Departament de Salut Pública, Vicky Gázquez i Margarita Ruiz respectivament, en la reunió mantinguda la primera setmana d’octubre amb responsables de CatSalut, Mútua de Terrassa i el CAP Olesa. A la reunió hi va participar el cap de servei de l’Agència de Salut Pública del Baix Llobregat Nord, Fernando Giron, la directora del sector sanitari Àmbit metropolità sud, Blanca Muntané, la responsable d’Atenció Primària de Mútua de Terrassa, Teresa Clanchet, el director del CAP, Carles Martí, i la cap d’infermeria del CAP, Núria Garcia.

La regidora de Salut Pública, Ada Agut i Domènech, ha valorat positivament la reunió, no només pel fet de poder “transmetre les demandes de la ciutadania d’una manera directa” sinó també perquè des de CatSalut “s’està impulsant la tornada a la presencialitat, amb  previsió que sigui efectiva al mes de novembre, encara que no serà una normalitat com abans de la pandèmia”. En aquest sentit, el director del CAP Olesa, Carles Martí, en declaracions a l’emissora municipal Olesa Ràdio, ha avançat que al llarg d’aquest mes d’octubre ja s’espera poder anar recuperant les agendes nominals i millorar l’accessibilitat presencial al CAP. Ara per ara, ha destacat la regidora de Salut Pública, “la bona notícia és que s’ha reprès el seguiment al pacient crònic” i les agendes nominals d’infermeria.

L’Ajuntament d’Olesa també ha reclamat una solució en l’atenció del call center, que rep moltes queixes per les dificultats que té la ciutadania per contactar amb el CAP o demanar cita. En aquest cas, segons ha explicat la regidora de Salut Pública, des de Mutua de Terrassa s’estan implementant canvis tecnològics per millorar l’atenció del call center, alhora que ja està operativa la citació especificant el motiu amb l’objectiu de millorar l’atenció al pacient.

Altres demandes per part de l’Ajuntament van ser el reforç en la cobertura de baixes sobretot del personal mèdic i la represa de les activitats de salut comunitària per part del CAP Olesa.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia