Salut premiada

El projecte “Fem Salut Olesa!” rep un premi de la Generalitat que reconeix iniciatives de promoció de la salut. La iniciativa, impulsada per diferents departaments de l’Ajuntament en col·laboració amb el CAP i entitats del municipi, ha obtingut el premi PAAS a l’àmbit comunitari, que té com a objectiu reconèixer els projectes que millor han contribuït a assolir els objectius del Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable.

El projecte “Fem Salut, Olesa!” té com a objectius promoure l’activitat física en l’entorn urbà i natural del municipi, així com transformar l’espai públic per fer-lo més saludable i accessible i valorar l’efecte en salut de les persones que practiquen activitat física regular. També pretén promoure els hàbits saludables en les diferents etapes del cicle vital, en l’entorn escolar i comunitari.

El projecte inclou dues activitats fixes setmanals: les caminades que es fan dimarts i dijous, i sessions de chi-kung, activitats adreçades especialment a la gent gran i que tenen una mitjana de participació d’una quarantena de persones. D’altra banda, també es fan tallers i xerrades sobre salut i envelliment saludable, així com tallers escolars sobre esmorzar i alimentació saludable en les llars d’infants, el centre d’atenció primària i les escoles i activitats esportives en l’entorn escolar i comunitari, amb èmfasi en la promoció de l’alimentació saludable.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia