Salut Municipal

El saló de plens de l’Ajuntament va acollir el passat 30 de novembre, la celebració de la segona Taula de Salut Municipal. L’òrgan, que es va crear el juny de 2022, fomenta la coordinació dels programes i les intervencions de l’administració, les entitats privades i la iniciativa social del municipi d’acord amb els criteris del Pla Local de Catalunya, la Cartera de Serveis i el Pla Local de Salut.

L’alcalde d’Olesa va presidir la taula que també va comptar amb la participació de referents sanitaris i membres d’entitats ciutadanes i sociosanitàries del municipi, agents de salut i representants dels grups polítics municipals, així com personal tècnic del Departament de Salut Pública de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquestes convocatòries, que se celebren dues vegades l’any, és consolidar el treball en xarxa a través d’un espai de trobada per fer seguiment de projectes, vetllar perquè les actuacions previstes es duguin a terme, i compartir i trobar solucions a propostes en matèria de salut.

A la segona Taula de Salut Municipal també hi han intervingut representants del CAP Olesa per explicar com evoluciona el grup de treball de salut comunitària. Quant a la prescripció social, que va quedar aturada a causa de la pandèmia, s’ha reprès oferint un mecanisme a través del qual els professionals identifiquen activitats de la comunitat a les quals el pacient pot vincular-se per millorar la seva salut i benestar.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia