Qualitat

L’Ajuntament d’Olesa ha estat distingit, per novè any consecutiu, amb el Segell InfoParticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública, amb una puntuació del 100%. Aquest guardó l’atorga el grup de recerca de Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB.

D’aquesta manera, es reconeix l’esforç per oferir a la ciutadania tota la informació relativa al funcionament del consistori, l’estat pressupostari, l’acció de govern i oposició i el retiment de comptes. Aquest Segell és un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

Per altra banda, l’Ajuntament ha rebut per cinquè any consecutiu el guardó Reconeixement Administració Oberta, del Consorci Administració Oberta de Catalunya que distingeix el compromís del món local en la transformació digital de l’administració pública i govern obert.

En total s’analitzen els 947 ajuntaments i 41 consells comarcals catalans i enguany han estat guardonats 88 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa. L’Ajuntament d’Olesa ha aconseguit mantenir-se en el top 10 dels ens de 20.001 a 50.000 habitants.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia