Projecte TEU

El passat dimarts 20 de novembre s’ha celebrat l’acte oficial de signatura dels convenis entre Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb els centres, els alumnes i també les seves famílies.

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament i els centres educatius d’Olesa, que ja ha arribat a la seva onzena edició, permet desenvolupar una diversificació curricular amb l’alumnat proporcionant-los un entorn educatiu ajustat als seus interessos i necessitats, afavorint la seva motivació per continuar la seva formació. El programa possibilita que diferents alumnes de 3r i 4t d’ESO desenvolupin algunes hores del seu horari lectiu fora del centre, a departaments de l’Ajuntament, centres educatius com llars d’infants i escoles de primària, i a empreses privades.

Aquest curs participen en aquesta iniciativa un total d’11 alumnes dels instituts Daniel Blanxart, Creu de Saba, Daina-Isard, Escolàpies i l’Escola Povill, que faran pràctiques a la llar d’infants municipal Taitom, a departaments municipals com Esports o a l’emissora municipal Olesa Ràdio, perruqueries i centres d’estètica, tallers de fusteria i de mecànica. La designació de cada alumne s’ha fet tenint en compte el seu perfil i els seus interessos.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia