Premi Recerca

L’Ajuntament, amb el suport econòmic de l’empresa Kao Corporation, ha convocat la 38a Edició dels Premis de Recerca Vila d’Olesa, la 27a edició del Batec Jove per a treballs de recerca de Batxillerat i projectes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior i la 3a edició del Premi de Recerca de Perspectiva de Gènere. Els treballs (en qualsevol de les diferents modalitats i categories) s’han de lliurar personalment o bé enviar per correu a l’Ajuntament abans del 5 de maig.

El Premi Recerca Vila d’Olesa consta de dues modalitats adultes: la “Ciència Oberta”, per a treballs científics de doctorat, de fi de màster o publicacions fetes des del 2018 relacionats explícitament amb un tema olesà o d’interès olesà; i el la categoria “Impulsa”, per a treballs fets per un olesà o una olesana en qualsevol àmbit de la ciència.

La convocatòria dels premis d’aquest 2022 inclou també la Menció Passionarium —que vincula el Centre d’Estudis Passionarium als Premis de Recerca Vila d’Olesa—, als treballs presentats al Premi Recerca Vila d’Olesa en modalitat de Ciència Oberta o Premi Batec Jove Vila d’Olesa quan un treball destaqui per la vàlua de la recerca en l’àmbit del fenomen passionístic.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia