Ple de febrer

El Ple de l’Ajuntament d’Olesa va aprovar el passat dijous 23 de febrer una moció presentada pel Bloc Olesà, en nom de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Baix Llobregat (PAH) del Baix Llobregat, que insta a les institucions supramunicipals a fer els canvis legals pertinents per a la conversió de la SAREB, popularment coneguda com a “banc dolent”, en un instrument per garantir el dret a l’habitatge. La moció també reclama engegar els mecanismes de cessió per a que la gestió dels seus actius puguin passar als organismes públics autonòmics o municipals.

Per altra banda, al ple es va fer la presa de possessió del nou regidor del grup Ciutadans, Antonio Fernández Castro, que entra en substitució, per renúncia, de Carlos Navia Baldomá. Fernández va aprofitar per agrair al seu antecessor “la bona feina feta durant aquests quasi quatre anys i expressar tot el seu reconeixement personal”.

El Ple de l’ajuntament també va aprovar una modificació de l’ordenança reguladora de la prestació patrimonial per l’abastament d’aigua. Aquesta modificació incrementa el preu del servei en un 9,8%, que suposarà, segons el regidor de Medi Ambient, Ivan Carreira, un augment d’entre 1,5 i 1,6 € mensuals en la factura de l’aigua. La nova ordenança es va aprovar per unanimitat.

També es va aprovar amb el vot unànime de tots els grups una modificació pressupostària per import de 31.000,00 € per a la concessió d’una subvenció nominativa a favor de la cooperativa Sostre Cívic. Segons va explicar el regidor d’Habitatge, Jordi Martínez, amb això es vol afavorir l’accés a habitatges de protecció oficial pel conjunt de la ciutadania d’Olesa de Montserrat.

També al ple es va aprovar provisionalment la modificació de l’ordenança fiscal relativa a la taxa per a entrada de vehicles a través de les voreres i les reserves de via pública per a parcament, càrrega i descàrrega.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia