Fons europeus

L’Ajuntament destinarà més sòl municipal a la construcció d’habitatges de lloguer assequible. Es crearan fins a un total de 30 pisos sobre sòl dotacional a través d’un concurs obert per a licitar la construcció d’aquests habitatges que rebran fons europeus per valor de 600.000 euros. Només 33 municipis de tota Catalunya han estat adjudicataris d’aquests fons.

Al maig de 2022, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya va publicar al DOGC les condicions d’accés per a la selecció de propostes d’actuacions per al finançament del Programa d’ajuts a la construcció d’habitatges en lloguer social en edificis energèticament eficients, finançat pels fons europeus NextGenerationEU.

Després de la cessió de sòl municipal en conveni amb l’INCASÒL i l’Agència de l’Habitatge acordat el 2019 per a la construcció de 33 habitatges de lloguer protegit que iniciaran les obres durant aquesta any, al juliol de 2022 des de l’Ajuntament es va sol·licitar la subvenció dels fons europeus NextGenerationEU per a la construcció de més habitatges de lloguer. La licitació que està preparant aquests dies l’Ajuntament possibilitarà la construcció d’entre 25 i 30 habitatges de lloguer assequible, amb algunes reserves per a col·lectius concrets. El solar que es posarà a disposició de les empreses que vulguin tirar endavant la construcció d’una trentena d’habitatges de lloguer assequible s’ubica al carrer de la Indústria, darrera la Residència Santa Oliva.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Fora de joc

Resistiré…

Farmàcies de Guàrdia