Plaça Catalunya

El passat 5 d’octubre vaig caure a la plaça de Catalunya d’Olesa de Montserrat. M’he trencat el peu esquerrà, el peroné de la cama dreta i el canell dret. Segons la legislació, una vegada acabats els informes mèdics amb la durada de la meva recuperació, ja tinc els papers per fer la denúncia a Patrimoni.

També m’he posat en contacte amb el batlle, per dir-li que el denunciaré per desídia i desinterès en l’afer que des de principis d’any ja el varen posar en evidència amb un tècnic d’Urbanisme de Terrassa.

M’hagués pogut matar, tant és així que el policia que em va atendre al terra em va dir que ell s’havia trencat el nas al mateix lloc.

Ho comunico a tots els conciutadans per si per raons pròpies o per ajudar a que funcionin millor aquestes queixes vulguin signar juntament amb mi, la denúncia que posaré a l’alcalde d’Olesa per negligència.

A finals de novembre, m’han comentat que han pintat unes ratlles negres als graons perillosos de la Plaça; aquestes senyals s’haurien d’haver-hi posat al finalitzar les obres o  s’ha hagut de fer un estudi profund durant aquests dies per fer-les? Moltes gràcies per llegir-me.

Caterina Ferrà i Ubach

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia