Piscina

La piscina municipal d’estiu estarà oberta per a tots els públics i per a un ús recreatiu des del dilluns 22 de juny, amb una temporada marcada per un seguit de normes de prevenció del coronavirus i que marquen les autoritats sanitàries. El cap del departament d’Esports de l’Ajuntament, Toni Grima, ha destacat que en tot moment “les mesures s’adequaran a les que s’estableixen a les diferents fases de desconfinament així com mesures flexibilitzadores que es puguin anar establint”.

Pel que fa a les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19 són les següents:

  • Distància de seguretat de 2 metres entre persones. Els grups de tovalloles o parasols també hauran de mantenir 2 metres de distància.
  • Dur mascareta quan no es pugui garantir la distància de seguretat i a l’hora d’entrar a la instal·lació, ja sigui als torns d’accés o per tenir contacte amb recepció.
  • Abans d’entrar a les instal·lacions, cal rentar-se les mans amb aigua i sabó o utilitzar hidrogels alcohòlics de mans.
  • Obligatorietat de portar xancletes, en cap cas calçat de carrer.
  • Cal evitar compartir tovalloles, flotadors, ulleres, etc.
  • Es recomana dutxar-se a casa o de forma ràpida a les dutxes de la platja quan s’acabi l’activitat.
  • Caldrà respectar l’aforament que es permeti així com no accedir a espais no habilitats.

Les restriccions decretades per les autoritats sanitàries també impossibilitaran obrir, de moment, la zona de parc infantil, les fonts d’aigua i les dutxes dels vestidors. També es veu afectada la zona de pícnic que s’espera poder obrir a mesura que s’avanci amb la desescalada tot i que amb restriccions d’aforament i amb mesures higièniques concretes.

Durant tota la temporada de la piscina municipal d’estiu, el Servei d’Esports farà desinfeccions a elements d’ús comuns de la zona de bany com les dutxes, les escales o la zona de socorrisme a les 13 i a les 16:30 hores. Durant aquests treballs de neteja i desinfecció, el personal de la piscina farà sortir a les persones usuàries de la piscina cap a la zona de gespa.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia