Administració

El termini de llicències, al·legacions, requeriments, recursos o el pagament de multes s’ha reprès el passat dilluns 1 de juny, en l’estat en què es trobava just abans de la suspensió pel decret de l’estat d’alarma. També s’han reprès els processos de selecció de personal. Pel que fa als tributs municipals, cal tenir en compte l’ampliació de terminis per donar més flexibilitat a la ciutadania.

L’aixecament de la suspensió de terminis afecta a tots els processos administratius: llicències, al·legacions, requeriments, recursos o el pagament de multes, entre altres. El termini torna a córrer a partir del dilluns 1 de juny en el mateix punt on s’havia quedat aturat. Això vol dir que si el 14 de març —dia en què es va decretar l’estat d’alarma— a una persona li quedaven 10 dies per pagar una multa, ara tindrà aquests mateixos 10 dies, a contar a partir de l’1 de juny, per fer-la efectiva. També s’han reprès els processos de selecció de personal que quan es va decretar l’estat d’alarma estaven en tràmit i van quedar congelats. Aquestes convocatòries s’aniran fent sempre garantint totes les precaucions sanitàries.

Pel que fa al pagament de taxes i impostos, caldrà tenir en compte el nou calendari del contribuent per ampliar els terminis i donar més flexibilitat a la ciutadania tenint en compte la crisi de la Covid-19.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia