Piscina

Aquests dies estan finalitzant les obres de la piscina coberta d’Olesa, que obrirà portes el dia 30 de desembre. Abans de poder obrir l’equipament a la ciutadania s’han de fer diferents proves i actuacions perquè entri en funcionament amb totes les condicions de confort. Mentre no obri la piscina, l’Ajuntament farà jornada de portes obertes els dies 19 i 20 de desembre per tal que els olesans i les olesanes puguin visitar el nou edifici de vestidors.

Aquest tram final de l’obra s’ha centrat principalment en els treballs d’instal·lacions que havien de permetre posar en funcionament la nova sala de màquines i les principals instal·lacions de clima de l’edifici, així com les de recirculació i escalfament de l’aigua.

Els treballs han contemplat l’enderroc dels mòduls antics de vestidors i sala de màquines, per construir un nou edifici que acull els vestidors per a la piscina d’hivern i d’estiu, i la sala de màquines, amb espai per aixecar una nova planta per a una futura sala de fitness. També s’ha renovat completament l’accés a les dues piscines municipals, la coberta i la d’estiu.

Quant a l’edifici de vestidors, ara la piscina té dos vestuaris per a abonats, quatre més per a grups i també un per a persones amb mobilitat reduïda i el personal de la piscina.

L’import total d’aquesta primera fase de reforma i millora del complex esportiu de Les Planes ha estat d’una mica més d’un milió d’euros.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia