Per un servei d’urgències pediàtriques al CAP Olesa

La petició és clara i crec que molt compartida. No pot ser que Olesa, sent ja un municipi gran, no tingui un servei d’urgències pediàtriques al CAP.

No pot ser que et presentis amb un infant amb gairebé 40 de febre i no te’l puguin atendre perquè estan col·lapsats i no hi ha servei d’urgències per als infants un dia laborable a la tarda.

On rau el problema? Manca de professionals? Millors sous? Un Departament de Salut que no els presta prou recursos humans? Una millor organització? El personal del CAP fa el que pot, i té molt mèrit. Les famílies no sabem a quina porta picar, però com sempre, som les que sortim perdent. Demanar urgències pediàtriques 24 hores seria l’ideal, però com a mínim, el necessari seria de dilluns a divendres, mínim.

Soc conscient que representants de l’Ajuntament han reclamat en diverses ocasions millorar els serveis que es presten al CAP. Els insto a insistir-hi, que s’hi sumin totes les forces polítiques i pressionar a la Generalitat. Ens juguem la salut dels nostres fills i filles. Un dia potser ho lamentem. Necessitem un servei d’urgències pediàtriques a Olesa, ja!!

Eva Vinuesa Fernàndez

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia