Participació ciutadana

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament posa en marxa una campanya informativa per facilitar la comprensió de la diversa normativa municipal relacionada amb la Participació Ciutadana. L’objectiu de la campanya és que la ciutadania sàpiga quines són les diferents vies i els diversos mecanismes de què disposa per participar en els afers municipals, i així, potenciar i impulsar la participació ciutadana.

La campanya es farà a través de les xarxes socials i el web municipal, alhora que també amb materials com fulletons informatius que rebrà la ciutadania a casa seva, i que pretenen acostar a la ciutadania les diferents fórmules participatives existents a Olesa. La informació arrencarà amb el contingut del Reglament orgànic municipal (ROM), i posteriorment continuarà amb el nou Reglament de participació ciutadana, que s’està enllestint.

Per tal que la ciutadania pugui diferenciar en quin contingut se centra la informació difosa, aquesta s’identificarà amb colors: el granat per a publicacions que parlen del ROM; el groc per a les parlen específicament del Reglament de participació ciutadana; i el verd per a publicacions informatives genèriques sobre participació.

Article anteriorAjuts per al lloguer
Article següentConsultori animat

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Periòdic 08640 edició de Setembre

Periòdic 08640 edició de Setembre https://periodic08640.com/wp-content/uploads/2021/09/SETEMBRE_2021_161_www.pdf      

Castellà

Castellà

Miquelets

Miquelets

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Periòdic 08640 edició de Setembre

Periòdic 08640 edició de Setembre https://periodic08640.com/wp-content/uploads/2021/09/SETEMBRE_2021_161_www.pdf      

Castellà

Castellà

Miquelets

Miquelets

Them: un terror que traspassa la ficció

Little Marvin ens porta una sèrie de suspens i terror que ens invita a reflexionar sobre la dura realitat del racisme als Estats Units Si...

Guaita!

El nostre col·laborador Elies va trobar dues curiositats olesanes. La primera, un registre dels vehicles al poble de l’any 1927; i l’altra, el llistat...
Farmàcies de Guàrdia