Parlem de comerç

El passat 22 de maig, l’Associació de Botiguers i Comerciants d’Olesa va organitzar una conferència-col·loqui amb la presència de 7 integrants de diferents llistes que es postulaven a les darreres eleccions municipals i la participació de Frederic Cardús, sotspresident de Pimec Comerç Baix Llobregat i L’Hospitalet i del president de l’entitat local, Antonio Romero.

A la jornada anomenada “La prospecció del comerç d’Olesa” es va comentar l’estat actual del comerç de proximitat a Olesa, la feina que porta l’Associació amb el suport del Departament de Promoció Econòmica, i també es va poder escoltar les propostes de cada partit sobre la problemàtica del comerç local i els nous desafiaments en relació a treballar en la proximitat del comerç d’Olesa.

Al finalitzar el col·loqui, els representants polítics van coincidir en recolzar el “Pacte de comerç” i en treballar (els que tinguessin representació al govern) en l’enfortiment del comerç de proximitat. Des de l’Associació de Botiguers, volem donar les gràcies tant als botiguers presents a la jornada, com als representants polítics per la seva presència i per agafar el compromís de treball en comú per enfortir el comerç local.

Associació Botiguers d’Olesa

 

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia