Novamedicum

Tenim un nou centre mèdic a Olesa amb ganes d’integrar-se al poble i donar un servei personalitzat i de qualitat als olesans i olesanes. Els esportistes ja els coneixereu perquè s’han encarregat de l’assistència mèdica de la Cursa del foc i del Trail de les Ermites els darrers anys, però Novamedicum, ja existia prèviament a Sabadell i Barcelona.

La seva història comença 45 anys enrere, quan el doctor Josep M. Cabestany, traumatòleg de renom, director de la Unitat d’Artroscòpia de l’Institut Universitari Dexeus i pioner a Espanya d’aquesta tècnica quirúrgica, funda el Consultori Dr. Cabestany a Sabadell.

Amb els anys, aquest centre creix afegint el servei de rehabilitació, coordinat per l’Oriol Zamora, fisioterapeuta i osteòpata format en les darreres tècniques de teràpia manual destinades a una ràpida i efectiva recuperació del pacient. Dins aquesta àrea, cal destacar el departament de Trànsit, que disposa d’un servei gratuït pels accidentats gràcies al concert que tenen amb totes les companyies asseguradores del mercat.

L’altre pilar fonamental de Novamedicum és la podologia, dirigida pel Bernat Cabestany, màster en cirurgia del peu, professor de la AAFA (American Ambulatory Foot Academy) i de la universitat FUB-Manresa. Expert en Cirurgia Mínimament Invasiva (tècnica que redueix l’estada a clínica i el temps de baixa, fet que contribueix a una ràpida reintegració laboral o esportiva), al seu servei també realitzen estudis de la marxa i la carrera, “plantilles” personalitzades i tota mena de valoracions ortopèdiques. Esmentar que el seu equip també tracta problemes diabètics a través del CATSalut, sent un servei gratuït pels pacients que ho requereixen.

L’altre puntal el conforma el grup liderat per la Mercè Roca, nutricionista especialitzada en Psico-Neuro-Immunologia i integrant de l’equip del Xavi Verdaguer. Autora de diversos capítols en diferents llibres de salut, entre les seves especialitats destaquen la unitat de fertilitat, així com el tractament d’intoleràncies alimentàries, migranyes, trastorns menstruals i un llarg etcètera.

El que fa diferent a Novamedicum és que els integrants del seu equip s’interrelacionen constantment. Això els ha portat a crear l’àrea d’alt rendiment (per prevenir lesions i assolir els objectius de l’esportista) i la unitat de teràpia regenerativa, amb els mètodes preventius més innovadors (àcid hialurònic, factors de creixement, cèl·lules mare…)

El més important, però, és la “filosofia” de Novamedicum: gaudireu d’un tractament veritablement personalitzat, proper al pacient, evitant esperes i pèrdues de temps, amb el més alt nivell tècnic i professional.

Novamedicum: traumatologia, fisioteràpia, osteopatia, podologia i nutrició. Tenen concert amb mútues sanitàries. Els trobareu al c/Anselm Clavé, 60, telèfons: 93 115 6792 i 674 349 899, a/e: info@novamedicum.com. L’horari és de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 15:30 a 20:30 hores.

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia